Lederudviklingskursus

At udvikle sig til en leder, der forandrer og inspirerer, kræver ikke kun teoretisk indsigt, men målbevidst arbejde med tingene i praksis – ”learning by doing”. 

Derfor tilbyder Stein-Beck et praksisorienteret lederudviklingsforløb, der understøtter og faciliterer lederens egne problemstillinger og udviklingspotentialer. 

Vores styrke ligger i at kombinere et solidt teoretisk fundament med deltagernes oplevelser fra deres virksomheder. Vi bygger på den systemiske og anerkendende tilgang, og vores metode fremmer deltagernes kommunikative kompetencer og evnen til forandringsledelse.
 

Sådan arbejder vi

Vores måde at integrere teori med praksis hedder ”Laboratoriemodellen” – et navn som henviser til, at vi eksperimenterer med virkeligheden på kurset – eller i ”laboratoriet”. Vi bygger på den tese, at viden skal ”opdages af deltageren” selv, hvis den skal gøre indtryk og føre til, at denne ændrer adfærd og udvikler sig.

I laboratoriet bliver der skabt situationer, hvor deltagerne eksperimenterer med det, de kan bruge. Vores solide erfaring som proceskonsulenter sikrer, at laboratoriet beskæftiger sig med netop de forhold, der har betydning for deltagernes fremtidige virke som ledere.
 

Dit udbytte af at deltage i Stein-Beck’s lederudviklingskursus:

Vores lederudviklingsforløb giver dig en praksisorienteret indsigt i dine evner som leder, som du udvikler med udgangspunkt i din personlige profil og din virksomheds behov og virkelighed.

På den måde opnår du:

  • Kendskab og viden om egne lederkompetencer,
  • Styrkede personlige lederegenskaber,
  • Viden om ledertyper, gruppedynamik, motivation og kommunikation.

Forløbet skærper dine evner til at opstille konkrete mål og handlingsplaner med udgangspunkt i dine forventninger og udfordringer. Og bliver dermed bedre til at lede din virksomhed til udvikling og vækst.