Nyhedsbrev 2017

Brug dit kropssprog bevidst –
dels til at præge din kommunikation udadtil – men også for at præge dig selv!

Vi taler ofte om at kunne aflæse andres kropssprog: Er personen ærlig, selvsikker eller nervøs, positiv osv. I mit arbejde, bruger jeg det meget bevidst. Sommetider stiller jeg således et spørgsmål, hvor jeg er mere interesseret i, hvordan personen svarer, end hvad denne svarer.

Det er imidlertid sjældnere, vi har fokus på, hvordan vi kan bruge vores eget kropssprog. Umiddelbart tænker vi her på, hvad vi kommunikerer til vores samtalepartner. Hvordan vores kropssprog styrker eller svækker vores ord.

Vores kropssprog kan imidlertid også bruges til bevidst at påvirke os selv! Videnskabelige forsøg viser, at hvis du indtager et andet kropsudtryk end, det du føler, så vil din krop begynde at producere de hormoner, som giver dig den følelse, som dit bevidst indtagne kropssprog signalerer. Har du fx en ydmyg kropsholdning, vil din krop producere flere stresshormoner, og du kommer derfor til at føle dig mere usikker og nervøs. Til gengæld, hvis du føler dig usikker, men bevidst indtager en ”power-position”, vil din krop i løbet af sekunder begynde at producere det hormon, som får dig til at føle dig stærk og selvsikker.

Se Amy Cuddys TED-talk om hvordan du ændrer dine egne følelser ved at bruge dit kropssprog bevidst.

 


Reducer stress ved hjælp af mental træning

Når vi nu er ved det at påvirke sindet via sin krop, så kan du også styrke din hjernes sociale færdigheder og reducere stress ved hjælp af mental træning.

I denne interessante artikel på videnskab.dk, fortæller de om et forskningsprogram ved Max Planck Instituttet om netop dette emne, læs her

 

Og så til en helt anden boldgade:
Value2Investment, et koncept der styrker virksomhedens ”indre værdi”

Uanset hvilken fase en virksomhed befinder sig i, er det ikke nok med en god forretningsidé og et marked for at skabe en virksomhed, som investorer ønsker at sætte penge i. Det afgøres også – og måske primært – af, om virksomheden har det rigtige lederteam.

Sammen med Helene Aalling fra Living Leadership, har vi udviklet et koncept, der sikrer en målrettet udvikling af virksomhedens lederteam. Læs mere om vores tilbud her

 

Med venlig hilsen
Aviva Steinbock
Stein-Beck

 

Klik her for at til- eller afmelde nyhedsbrevet