Hvem er vi?

.       Aviva Steinbock

.       HR-Partner – Cand.Merc.
.       Persontest, team- og ledelsesudvikling samt projektledelse

Aviva er ejer og leder af Stein-Beck. Hun har en baggrund som managementkonsulent fra rådgivningsbranchen samt som Knowledge Manager. Siden 2002 har hun i regi af Stein-Beck løst en lang række opgaver indenfor rekruttering, team-, leder- og organisationsudvikling samt facilitering af udviklingsprojekter og netværksforløb. Hun har desuden en del bestyrelseserfaring fra startups, mindre virksomheder og organisationer.

Udover at være Cand.Merc. har Aviva fulgt en række kurser indenfor bl.a. ledelse, coaching, psykologi og NLP. Aviva er certificeret og aktiv bruger af testværktøjerne: Wave®, Swift®, 360o vurdering® og The Whole Brain Model®.

LinkedIn profil [/learn_more]

      Helene Aalling

.       Leder- og teamcoach – PCC-certificeret coach

Helene er ejer og leder af Living Leadership. Via træning, sparring og coaching hjælper hun top- og mellemledere samt teams i offentlige og private virksomheder med at styrke deres lederskab og håndtere deres opgaver og udfordringer på en resultatskabende og værdibaseret måde. Sideløbende gennemfører hun workshops i bl.a. energi, trivsel og forandringsledelse.

Helene er PCC-certificeret coach i regi af International Coach Federation samt aut. facilitator og teamcoach fra Team Coaching Intl, CA, USA. Hun har en baggrund i Nordea som linjeleder samt projektleder i forbindelse med en lang række forandringsprocesser.

LinkedIn profil [/learn_more]