Hvem er vi?

Aviva Steinbock

HR-Partner – Cand.Merc.
Persontest, team- og ledelsesudvikling samt projektledelse

Aviva er ejer og leder af Stein-Beck. Hun har en baggrund som managementkonsulent fra rådgivningsbranchen samt som Knowledge Manager. Siden 2002 har hun i regi af Stein-Beck løst en lang række opgaver indenfor rekruttering, team-, leder- og organisationsudvikling samt facilitering af udviklingsprojekter og netværksforløb. Hun har desuden en del bestyrelseserfaring fra startups, mindre virksomheder og organisationer.

Udover at være Cand.Merc. har Aviva fulgt en række kurser indenfor bl.a. ledelse, coaching, psykologi og NLP. Aviva er certificeret og aktiv bruger af testværktøjerne: Wave®, Swift®, 360o vurdering® og The Whole Brain Model®.

LinkedIn profil 

 

 

Helene Aalling

Leder- og teamcoach – MCC-certificeret coach

Helene er ejer og leder af Living Leadership. Via coaching, træning og sparring hjælper hun top- og mellemledere samt teams i offentlige og private virksomheder med at styrke deres lederskab og håndtere deres opgaver og udfordringer på en resultatskabende og værdibaseret måde. Sideløbende gennemfører hun workshops i bl.a. energi, trivsel og forandringsledelse.

Helene er Master Certified Coach (MCC) i regi af International Coach Federation samt CTPC-certificeret teamcoach fra Team Coaching Intl, CA, USA. Hun har en baggrund i Nordea som linjeleder samt projektleder i forbindelse med en lang række forandringsprocesser.

LinkedIn profil