Nyhedsbrev 2013

Skabeloner til når du rekrutterer selv

Som noget nyt på vores hjemmeside, kan du få adgang til en række skabeloner, som kan bruges ifm. rekrutteringsprocessen. Kontakt os hvis du vil have koden til skabelonerne

Link til skabeloner til rekruttering

 

De første kunder på vores nye tilbud – Whole BrainThinking – får forløbet til ½ pris

Aviva Steinbock er lige blevet certifieret i HBDI (Herrmann Brain Dominance Instrument) – et testværktøj, som bygger på viden om, hvordan vi bruger vores hjerne. HBDI-testen giver et billede af, hvordan vi foretrækker at bruge venstre- ift. højre hjernehalvdel og det cerebrale- ift. det limbiske system. Udover at modellen kan bruges til at blive klogere på sig selv og på hvordan man kan styrke sin tænkning, er dette et meget nyttigt værktøj, når man arbejder med ledelse, teambuilding, kommunikation og sammensætning af teams. Vi starter med at tilbyde et forløb, hvor et team får indblik i den individuelle profil og i teamprofilen og følger op med en  workshop, hvor teammedlemmerne ser på, hvordan de kan optimere deres samarbejde og resultater. De første par virksomheder som vil gennemføre et forløb, får det til ½-pris – mod at give os feedback på forløbet. Hvis du overvejer at være én af vores første kunder på denne ydelse, så kontakt Aviva Steinbock på 6165 6099.

Mere om HBDI

 

Lederkursus

God ledelse kræver vedvarende fokus og læring om ledelse. En effektiv læringsmetode er at lave ledelsesudvikling i et ”laboratorium” – hvilket er den kursusmodel, vi tilbyder.  På vores kursus kommer deltagerne igennem de forskellige emner og teorier, men i stedet for et forud fastlagt program, bygger vi forløbet om cases med input fra de deltagende virksomhedslederes daglige opgaver og udfordringer. Friedericke Bruhn har undervist på disse lederkurser i længere årrække og modtaget masser af positiv feedback fra virksomheder, som har oplevet et markant ledelsesmæssigt løft.

Mere om vores lederkursus

 

Hvis du har spørgsmål til, eller overvejer at arbejde videre med én af ovenstående emner, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Med venlig hilsen

Aviva Steinbock
Stein-Beck

 

Klik her for at til- eller afmelde nyhedsbrevet