Alaa Barky, Hillerød Forsyning

”Vi har rigtig mange gode grunde til at bruge Stein-Beck, når vi skal rekruttere nye medarbejdere og udvikle vores lederteam”, fortæller Alaa Barky, der er direktør for Hillerød Forsyning. ”Med en stor og kompleks organisation har vi brug for en samarbejdspartner, som såvel er god til forskellige typer af stillinger som til stillinger på mange forskellige niveauer. Og det er netop Stein-Becks professionelle og servicemindede fleksibilitet i forhold til mig som kunde, som gør, at vi har samarbejdet med Stein-Beck siden 2008”.

”I Hillerød Forsyning har vi travlt og er ofte afhængige af, at tingene sker planmæssigt og uden forsinkelser. Derfor er det meget vigtigt for os, at vi altid kan stole på, at de leverer til tiden. Og uanset om vi undertiden må arbejde under pres, har jeg altid oplevet, at Stein-Beck er omhyggelig og kun leverer ydelser af høj kvalitet”.

”Fagligt er Stein-Beck blandt de allerbedste i rekrutteringsbranchen. Vi har måske selv ganske godt tjek på at vurdere ansøgeres og medarbejderes faglige kompetencer,  og ønsker en professionel vurdering af de personlige kvalifikationer i forhold til de opgaver der skal løses. Og det er netop her vi får uvurderlig hjælp fra Stein-Beck. Med sine usædvanlig analytiske evner giver Stein-Beck os indsigt i sammenhængen mellem personernes faglige og personlige kompetencer. Vi får således ikke bare et beslutningsgrundlag til at rekruttere eller omorganisere, men også operationelle og præcise råd om, hvad vi skal prioritere og lægge vægt på, når vi skal lede og motivere den enkelte medarbejder”.

Alaa Barky
Administrerende Direktør for Hillerød Forsyning