Hjernepiller

Hvad er mere spændende en menneskets vigtigste organ – hjernen? Det har vi svært ved at få øje på, derfor kunne vi ikke stå for fristelsen af at oversætte den svenske bestseller:

Hjernepiller – en svensk bestseller skrevet af Nisse Simonson

Hjernepiller

Vores Book Release af den danske oversættelse løb af stablen på Experimentarium i samspil med vores danske “hjernemand” – Peter Lund Madsen.

Nisse Simonson er læge og kirurg og har en stor forkærlighed for neurologi dvs. viden om hjernen. Udover at være en af Sveriges mest brugte foredragsholdere skriver han bøger om de emner han forelæser om. I de senere år har han gjort hjernen til sit hovedtema. På humoristisk, filosofisk og livsklog vis gør han rede for sine overvejelser om, hvorfor netop hjernen er så vigtig, hvis vi skal kunne forstå os selv og hvorfor vi mennesker fungerer, som vi gør. Læs mere om bogen i nyhedsbrev 2010-1 eller i læseprøven. Se den fulde litteraturliste her.

Hjernepiller kan købes i din lokale boghandel. Hvis du ønsker et større antal bøger, f.eks. som gave til kunder eller medarbejdere, er du meget velkommen til at kontakt os direkte. Og hvis du kunne have interesse i at gøre brug af Nisse Simonson til at holde foredrag, er du ligeledes meget velkommen til at kontakte os. Læs mere om Nisse her.

Årsagen til at vi har bevæget os ind i dette nye forretningsområde, er Nisse Simonsons selv. Hvis han ikke havde skrevet disse bøger, som på en gang er både lærerige og underholdende, ville vi sandsynligvis aldrig have tænkt tanken om at oversætte eller skrive bøger. Hvis du er interesseret i at anvende Nils Simonson til at holde foredrag, er du meget velkommen til at kontakte os. Læs mere om Nisse her.

Vores varemærke for forlaget er det samme som med vores HR-ydelser – den tekniske og den kunstneriske kvalitet skal være i top.

Skriv et svar