Hvem er vi?

 

.       Aviva Steinbock

.       HR-Partner – Cand.Merc.
.       Rekuttering, team- og ledelsesudvikling samt projektledelse

[learn_more caption=”Læs mere om Aviva her”] Aviva er ejer og leder af Stein-Beck. Aviva har en baggrund som managementkonsulent fra rådgivningsbranchen samt som Knowledge Manager fra en medicinalvirksomhed. Hun har de sidste godt 15 år løst en lang række opgaver indenfor rekruttering, team-, leder- og organisationsudvikling og facilitering af netværksforløb. Herudover har Aviva også bestyrelseserfaring.

Udover Cand.Merc., har Aviva fulgt en række ledelses- og coaching kurser og har en NLP-uddannelse bag sig. Aviva er certificeret og aktiv bruger af testværktøjerne: Wave, Swift og HBDI.

LinkedIn profil [/learn_more]

      Helene Aalling

.       Leder- og teamcoach – PCC-certificeret coach

 

[learn_more caption=”Læs mere om Helene her”]Helene er ejer og leder af Living Leadership. Via træning, sparring og coaching hjælper hun top- og mellemledere samt teams i offentlige og private virksomheder med at styrke deres lederskab og håndtere deres opgaver og udfordringer på en resultatskabende og værdibaseret måde. Sideløbende gennemfører hun workshops i bl.a. energi, trivsel og forandringsledelse.

Helene er PCC-certificeret coach i regi af International Coach Federation samt aut. facilitator og teamcoach fra Team Coaching Intl, CA, USA. Hun har en baggrund i Nordea som linjeleder samt projektleder i forbindelse med en lang række forandringsprocesser.

LinkedIn profil [/learn_more]