Hvem er vi?


 

.       Aviva Steinbock

.       HR-Partner – Cand.Merc.
.       Rekuttering, team- og ledelsesudvikling samt projektledelse

Læs mere om Aviva her

Aviva er ejer og leder af Stein-Beck. Aviva har en baggrund som managementkonsulent fra rådgivningsbranchen samt som Knowledge Manager fra en medicinalvirksomhed. Hun har de sidste godt 10 år løst en lang række opgaver indenfor rekruttering, team-, leder- og organisationsudvikling og facilitering af netværksforløb. Herudover har Aviva også bestyrelseserfaring.

Udover Cand.Merc., har Aviva fulgt en række ledelses- og coaching kurser og har en NLP-uddannelse bag sig. Aviva er certificeret og aktiv bruger af testværktøjerne: Wave, Swift og HBDI.

LinkedIn profil 

K. Friedericke Bruhn

.       K. Friededericke Bruhn

.       Projektkonsulent – Ingeniør og HA 
.       Ledelsesudvikling og proceskonsulent

Læs mere om Friedericke her

Friedericke er ejer og leder af FrieCon. Via rådgiverbranchen og som selvstændig erhvervsdrivende af en jern- og metalvirksomhed har hun solid erfaring som proceskonsulent og med udvikling og styring af netværksforløb. Hun er desuden et erfarent bestyrelsesmedlem.

Friedericke har en HA-uddannelse med speciale i arbejdsmarkeds- og personalemanagement, og er desuden uddannet som proceskonsulent med fokus på innovationsprocesser. Hun har fulgt en lang række kurser indenfor ledelse, salg, eksport og coaching.

LinkedIn profil

 

      Helene Aalling

.       Leder- og teamcoach – PCC-certificeret coach

Læs mere om Helene her

Helene er ejer og leder af Living Leadership. Via træning, sparring og coaching hjælper hun top- og mellemledere samt teams i offentlige og private virksomheder med at styrke deres lederskab og håndtere deres opgaver og udfordringer på en resultatskabende og værdibaseret måde. Sideløbende gennemfører hun workshops i bl.a. energi, trivsel og forandringsledelse.

Helene er PCC-certificeret coach i regi af International Coach Federation samt aut. facilitator og teamcoach fra Team Coaching Intl, CA, USA. Hun har en baggrund i Nordea som linjeleder samt projektleder i forbindelse med en lang række forandringsprocesser.

LinkedIn profil