Om os


 

.       Aviva Steinbock

.       HR-Partner – Cand.Merc.
.       Rekuttering, team- og ledelsesudvikling samt projektledelse

Læs mere om Aviva her

Aviva er ejer og leder af Stein-Beck. Aviva har en baggrund som managementkonsulent fra rådgivningsbranchen samt som Knowledge Manager fra en medicinalvirksomhed. Hun har de sidste godt 10 år løst en lang række opgaver indenfor rekruttering, team-, leder- og organisationsudvikling og facilitering af netværksforløb. Herudover har Aviva også bestyrelseserfaring.

Udover Cand.Merc., har Aviva fulgt en række ledelses- og coaching kurser og har en NLP-uddannelse bag sig. Aviva er certificeret og aktiv bruger af testværktøjerne: Wave, Swift og HBDI.

LinkedIn profil 

K. Friedericke Bruhn

.       K. Friededericke Bruhn

.       Projektkonsulent – Ingeniør og HA 
.       Ledelsesudvikling og proceskonsulent

Læs mere om Friedericke her

Friedericke er ejer og leder af FrieCon. Via rådgiverbranchen og som selvstændig erhvervsdrivende af en jern- og metalvirksomhed har hun solid erfaring som proceskonsulent og med udvikling og styring af netværksforløb. Hun er desuden et erfarent bestyrelsesmedlem.

Friedericke har en HA-uddannelse med speciale i arbejdsmarkeds- og personalemanagement, og er desuden uddannet som proceskonsulent med fokus på innovationsprocesser. Hun har fulgt en lang række kurser indenfor ledelse, salg, eksport og coaching.

LinkedIn profil

 

      Helene Aalling

.       Leder- og teamcoach – PCC-certificeret coach

Læs mere om Helene her

Helene er ejer og leder af Living Leadership. Via træning, sparring og coaching hjælper hun top- og mellemledere samt teams i offentlige og private virksomheder med at styrke deres lederskab og håndtere deres opgaver og udfordringer på en resultatskabende og værdibaseret måde. Sideløbende gennemfører hun workshops i bl.a. energi, trivsel og forandringsledelse.

Helene er PCC-certificeret coach i regi af International Coach Federation samt aut. facilitator og teamcoach fra Team Coaching Intl, CA, USA. Hun har en baggrund i Nordea som linjeleder samt projektleder i forbindelse med en lang række forandringsprocesser.

LinkedIn profil

Inger I. Jansson

Organisationskonsulent – Cand.Jur.
Rekruttering, leder- og medarbejderudvikling samt karriererådgivning

Læs mere om Inger her

Inger er ejer og leder af en konsulentvirksomhed, der arbejder med HR i bred forstand. Opgaverne er bl.a. rekruttering, udvikling af ledere og medarbejdere, teambuilding, konfliktløsning og individuel karriererådgivning og supervision. Har herudover også erfaring med bestyrelsesarbejde.

Inger har specielt meget erfaring indenfor medicinalbranchen.

Udover Cand.Jur. uddannelsen har Inger en 4-årig organisationskonsulentuddannelse og har deltaget i en lang række ledelses- og rådgivningskurser. Inger er certificeret i en række personlighedsanalyser, færdighedstests og teamanalyser.

LinkedIn profil